سرویس های خبری
صفحه اصلی
مراجع و علما
اجتماعي
سياسي
علمي فرهنگي
بين الملل
استانها
مدارس و مراكز
همایش ها
گفتگو
گزارش تصویری
گزارش
مقاله
سایر بخش ها
تصویر،صوت،فیلم
آرشیو
ارسال خبر
مناسبت های امروز
جستجوی پیشرفته
دیگر پایگاه ها
درباره ما
ارتباط با ما
آر اس اس چیست؟ | دریافت اخبار از طریق آر اس اس

   ۱۸:۳۷   ۱۳۸۸/۱۱/۱۹              کدمطلب:۱۴۱۳۹               ارسال این مطلب به دیگران  
   
حجت‌الاسلام و المسلمین ادیب یزدی
از «یا حسین» گفتن به «با حسین» بودن برسیم
اشک برای اباعبدالله (ع) مرحله شایان توجهی از ارادت به آن حضرت است، ولی انسان باید از این مرحله رشد کرده و به معرفت حسینی دست یابیم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی در مراسم سوگواری دهه آخر صفر که از سوی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: گفتن«یا حسین» و سوگواری برای سیدالشهدا(ع) عنایت بزرگی است، اما باید تلاش کرد تا از مرحله «یا حسین» گفتن به «با حسین» بودن رسید.

وی ادامه داد: انسان دارای دو بعد جسمی و روحی است و آن چه از آن به «حال» تعبیر می شود، ارتباط تنگاتنگی با نفوذ روح در جسم آدمی دارد.

وی، کانون اصلی انسان را که همه حقایق در آن به ثبت می رسد قلب سلیم دانست و گفت: درصورتی که قلب سلیم به سوی پروردگار روی آورد، معنویت و حال انسان خدایی می شود.

حجت الاسلام و المسلمین ادیب یزدی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) در همین زمینه، خاطر نشان کرد: همین که انسان نسبت به درک اسرار هستی علاقه‌مند، است نشان از بعد وجود بی نهایت انسان دارد و بخش اصلی ابعاد وجودی انسان معنویت اوست.

وی بیان داشت: ائمه (ع) در هنگام مواجهه با مصائب و سختی ها چهره گشاده و منبسط پیدا می کردند که پیام آن، عدم دلبستگی و دل مشغولی به امور دنیوی و توجه به عنایت های پیدا و پنهان خداوند است.

این کارشناس علوم دینی، بهترین حالی را که در دعای تحویل سال از خداوند درخواست می شود حال ائمه معصومین (ع) در برخورد با سختی ها و عنایت های الهی دانست و بر الگوگیری از آنان در زندگی روزمره توسط شیعیان تاکید کرد.

رییس سابق مجتمع فرهنگی بلال صداوسیما گفت: این حالت برگرفته از ذکر و یاد خداوند در تمامی حالات است و حفظ آن نیز به غفلت نکردن از حضور پروردگار در تمامی مراحل زندگی بستگی دارد.

 

 

 


انتهای پیام

نظر شما :
ایمیل:    
 

 

  
  







صفحه اصلی  | مراجع و علما | اجتماعي | سياسي | علمي فرهنگي | بين الملل | استانها | مدارس و مراكز | همایش ها | گفتگو | گزارش تصویری | گزارش | مقاله | تصویر،صوت،فیلم |  آرشیو  | ارسال خبر  | مناسبت های امروز  | جستجوی پیشرفته  |  دیگر پایگاه ها  | درباره ما  | ارتباط با ما
کلیه حقوق برای حوزه نیوز (پایگاه رسمی مرکز خبر حوزه های علمیه) محفوظ می باشد.  admin@hawzahnews.ir         
Desined by Ferdows CMS سیستم مدیریت محتوی فردوس